Copyright © 2018 by "Brasserie Grauwaart"  •  All Rights reserved  •  Email: info@brasseriegrauwaart.nl
Copyright © 2018 by "Brasserie Grauwaart"
•  All Rights reserved  • 
Email: info@brasseriegrauwaart.nl

Powered by ColinTomassen.com (Disclaimer)
Filmdiner:
Een avondje uit naar Brasserie Grauwaart en de Pathé CineMec wordt nu extra leuk met het filmdiner. Voor maar 25 euro p.p. krijgt u bij ons een heerlijk diner, één drankje naar keuze en een bioscoopticket om heerlijk ontspannen een film te kijken.

Hoe werkt het?
Het filmdiner is alleen verkrijgbaar bij Brasserie Grauwaart en niet bij de bioscoop zelf. Na betaling van uw filmdiner ontvangt u bij
ons uw Pathé CineMec filmdiner voucher. Na het diner levert u bij de kassa in de bioscoop de voucher in onder vermelding van: filmdiner, uw naam en de film. Wanneer u in het restaurant reeds uw filmticket heeft gekregen, kunt u meteen de zaal in. Let op dat reserveren bij het restaurant en de bioscoop gewenst is.

Hoe reserveer je?
U kunt het filmdiner reserveren door te bellen naar 06-46531252 (Brasserie Grauwaart). Bij uw reservering vermeld u dat u gebruik wilt maken van het filmdiner, met hoeveel personen en op welk tijdstip. Het is belangrijk dat u ook de film vooraf reserveert, om te voorkomen dat deze uitverkocht is. Reserveren kan via de reserveringslijn 0900-3210321 (80 ct. per gesprek). Het filmprogramma van CineMec wordt elke week op maandag gemaakt. In de loop van maandagavond staat het programma op deze website. Vanaf dat moment kun je dus reserveren. Let op: tickets kunnen opgehaald worden tót een half uur van te voren!

Voorwaarden
De prijs van het CineMec Filmdiner is exclusief drankjes of andere extra's, tenzij anders vermeld. De CineMec Filmdiner Voucher is alleen geldig bij Pathé CineMec Utrecht. De voucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale voorstellingen of voor evenementen. Voor 3D- en Premium voorstellingen geldt een toeslag. Brasserie Grauwaart hanteert een aangepaste menukaart voor het filmdiner, vraag de bediening naar de gerechten.

Eet smakelijk en prettige voorstelling!